gazetareforma.com
Këshilli Bashkiak dhe Prefekti i Skraparit falsifikojnë dokumentet e miratimit të buxhetit 2019 - Gazeta Reforma
Këshilli bashkiak është organi më i rëndësishëm lokal, mirëpo mesa duket në Skrapar situata qëndron pak më ndryshe. Ky qytet rrezikon seriozisht të “paralizohet” për shkak të paligjshmërisë së Këshillit Bashkiak dhe kjo pas publikimit të disa fakteve të rëndësishme në emisionin “Stop” mbrëmjen e sotme. Ky emision ka denoncuar mënyrën e miratimit të buxhetitRead More