gazetareforma.com
I prenë fytin dhe e hodhën në kanal, arrestohen 2 autorët e vrasjes së djes
I prenë fytin dhe e hodhën në kanal, arrestohen 2 autorët e vrasjes së djeshme në Fier. Një ngjarje e rëndë ndodhi mëngjesin e djeshëm në fshatin Sulaj të