gazetareforma.com
I dogjën mbrëmë makinën, ky është gjesti i gjyqtares që preku zemrat e të gjithëve disa vite më parë
I dogjën mbrëmë makinën, ky është gjesti i gjyqtares që preku zemrat e të gjithëve disa vite më parë. Veprimi i saj u përshendet nga opinion publik dhe mediat në Itali.