gazetareforma.com
Gjykata liron indianin e arrestuar në Shqipëri për skemën e mashtrimit - Gazeta Reforma
Gjykata ndryshoi masën e sigurisë për 59-vjeçarin Hitesh Patel, njëri nga tre indianët e arrestuar në Shqipëri dhe që kërkohet në vendin e tij për një skemë mashtrimi përmes të cilat janë përvetësuar 725 milionë dollarë. Hitesh Patel, indiani i arrestuar në Shqipëri për skemën e mashtrimit në vendin e tij la qelinë pas 40Read More