gazetareforma.com
Bashkia e Vjenës dhuron 40 rrënjë pemë Parkut të Madh tek Liqeni Artificial - Gazeta Reforma
Nismës së bashkisë së Tiranës për mbjelljen e pemëve i ështe bashkuar dhe Ambasadori i Austrisë Johann Sattler. Ai e vlerësoi transformimin që po ndodh në Tiranë, ndërsa nënvizoi punën që po bëhet kryesisht me gjelbërimin. Ambasadori austriak në Tiranë, Johann Sattler, si dhe përfaqësues të ambasadës e të Bashkisë së Vjenës, ju bashkua aksionitRead More