fletore.wordpress.com
Vargje për Merilin Monronë
Pierpaolo Pasolini Prej botës së vjetër e prej botës së re Kish mbetur veç bukuria, dhe ti E mjera motërz miturake Që rend pas vëllezërve më të mëdhenj Dhe qesh e qan me ta, për t’i imituar, Ti, mo…