fletore.wordpress.com
Mbamendje
Jorgo Seferis Dhe unë mbetur me një fyell kallami në dorë. Nata qe shkretuar, hëna po tretej, Dheu kundërmonte prej të mbramit shi. Pëshpërita: mbamendja dhemb kudo që e prek, Ka mbetur vetëm pak q…