fletore.wordpress.com
Poema jo bash origjinale e frikës
Frika do të ketë gjithçka këmbët ambulancat dhe luksin e blinduar të ndonjë automobili Do të ketë sy që s’i sheh kush doçka të kujdesshme plane të pafajshme pothuajse veshë, jo vetëm nëpër m…