familyyouall.com
Te jetosh nen Hijen e Termetit 1 - FAMILY+ Blog
Perjetimet personale te familjes time nga termeti i madh i 26 Nentorit. Ja cfare na ndodhi diten e pare te termetit. Si u ndjeme dhe si i perjetuam momentet e tmerrit dhe frikes.