familyyouall.com
A e dini se: Analfabetet rrezikojne te semuren me Demencia? - FAMILY+ Blog
Mos venia e trurit ne pune ndikon ne semurjen nga Demencia. Me te ndikuarit jane analfabetet dhe moshat e treta pasive.