erblinvukaj.blog
Ditari shtegtimeve
Po flisnim një ditë, mes miqsh, një kafeje pasdite në Tiranë dhe tema e diskutimit ishte humbja e kontaktit me natyrën dhe se sa ndikon kjo te jeta e një njeriu: “Stresi, rutina, monotonia&#8…