erblinvukaj.blog
Dola dhe unë sot… të dalim të gjithë nesër!
E shtunë. Dita e tretë. Supozohej të ishte pushim… por jo për protestë. Organizimi i radhës nisi sërish që në mëngjes nga Universiteti Politeknik i Tiranës. Studentë, ish-studentë, familjarë……