erblinvukaj.blog
Hidrocentrali në hyrje të Kanionit të Holtës na tregon se zhvillimi turizmit në Shqipëri mbetet politikë boshe!
Nëntor Oseku//Pamje e mrekullueshme e kanionit të Holtës, Gramsh. Eshtë një nga monumentet e natyrës dhe zonat më të frekuentuara të turizmit në Gramsh, por Kanioni i Holtës prej dy muajsh është kt…