erblinvukaj.blog
Harrojini institucionet! Botës duhej t’ia tregonim se lahuta është e jona me “Nas Daily”…
Në fund të muajit nëntor UNESCO ndërfuti 31 elementë të rinj në listën e saj të trashëgimisë botërore. Njëri mes tyre ishte dhe lahuta. Përmes mbështetjes së gjerë të dhënë prej vitesh nga instituc…