erblinvukaj.blog
U ideua 10 vite më parë, por Tirana s´ka ende Bulevard të Ri
Nisi si projekt madhor që do ta plotësonte Tiranën me infrastrukturë, shërbime moderne transporti dhe mundësi më të mëdha për zhvillim policentrik, por sot afro dhjetë vite më pas i ashtuquajturi “…