erblinvukaj.blog
Grezda sërish jo-titullar, a ishte transferimi te Rangers zgjedhje e mirë?!
Ishte titullar me Shqipërinë ndaj Izraelit dhe luajti gjithë ndeshjen, por sërish Eros Grezda e ka nisur nga stoli sfidën kundër Hamiltonit këtë fundjavë. Steven Gerrard i kishte thënë se nëse do t…