erblinvukaj.blog
“Alpet si Fierza?!” Do të duhen 100 hidrocentrale!
Pas tre vitesh protesta kombëtare e ndërkombëtare, qytetarët kanë tashmë me zë dhe figurë edhe pozicionin e ish-Kryeministrit në lidhje me hidrocentralet në Valbonë. Në emisionin “360 gradë&#…