erblinvukaj.blog
Shtegtim në Sotirë, drejt ujëvarës më të bukur në Shqipëri
Ujëvarat janë skulpturat më të bukura të natyrës dhe Shqipëria fatmirësisht ka plot të tilla. Nëse s’i keni vizituar – apo s’i njihni ende – mund t’ju përmend disa. Ujëvara e Grunasit (Theth), Bogo…