erblinvukaj.blog
Dhunë në stadiume kishte edhe në kohën e Enverit dhe policia s’i bënte dot derman…
Java e parë e kampionatit të 80-të të futbollit shqiptar qëlloi me një ngjarje të shëmtuar. Sfida hapëse e këtij sezoni, Skënderbeu-Partizani, u nxi nga dhuna që zuri mes tifozerive. Mungesa e poli…