erblinvukaj.blog
Arrameras-Kamëz, ju tregoj për zonën e 88 salloneve të mobilierive
Dikur te Selvia në Tiranë kanë qenë nja 4-5 qofte mu në kryqëzim. Tymi dhe shamata e çdo kafshate qoftesh dhe e çdo gllënke birre atje ishte praktikisht pasqyra e të bërit biznes në Shqipëri. Shift…