erblinvukaj.blog
“Takim” me Robinson Kruzon në Valbonë
E ke menduar ndonjëherë të lësh gjithçka pas dhe të nisesh për ndonjë udhëtim të gjatë?! Aq të gjatë sa të të duket i pafundë… Fiks këtë gjë e mendoi 27-vjeçari Gonçalo Madeira rreth katër mu…