erblinvukaj.blog
Si po e shkatërrojnë Lumin e Shalës gjoja për turizëm dhe energjitikë
E kanë quajtur “Tajlanda Shqiptare” apo dhe “Karaibet e Alpeve”, por Lumi i Shalës nuk mund t’i shpëtonte “duarve” të këqija. Ndërtime pa leje, prerje pemë…