erblinvukaj.blog
Shtegtim në Shëngjergj dhe vizitë te ujëvara e Shëngjinit
Shtegtimi i radhës nisi herët si zakonisht, por me një vendsynim sa afër po dhe aq larg Tiranës. Do të udhëtonim për në Shëngjin dhe Shëngjergj në fshatrat e parafundit që kufizojnë në lindje kryeq…