erblinvukaj.blog
Mos e lini pa parë… “Dita zë fill”
Katërmbëdhjetë shtatori solli si premierë në kinematë e Tiranës, filmin e vlerësuar ndërkombëtarisht “Dita zë fill”. S’para shkruaj për filma dhe madje s’e cilësoj veten &#8…