erblinvukaj.blog
Një grup të rinjsh nga Sllovakia e Çekia vizitojnë Shqipërinë, njëri prej tyre bën “tattoo” shqiponjën
Viktor Cabúk, Jakub Kozák, Peto Gábriš, dhe Andrej Hudek janë një grup të rinjsh nga Sllovakia, të cilët vizituan Shqipërinë këtë javë. Një udhëtim, që nisi me Shqipërinë, për të vazhduar më pas me…