erblinvukaj.blog
Studentët e Harvardit vizitojnë Shpellën e Pëllumbasit dhe Kanionet e Erzenit në Tiranë
Tre studentë, nga Universiteti më prestigjoz në botë sikurse është ai i Harvardit, vizituan këtë fundjavë Shpellën e Pëllumbasit dhe Kanionet e Erzenit në Tiranë.