erblinvukaj.blog
Dhuna s’ka gjini!
Rastet e dhunës ndaj femrave ditëve të fundit, janë vetëm majë ajsbergu të një shoqërie, që e pranon dhe e kultivon dhunën si pjesë strukturore të saj.