erblinvukaj.blog
Mariana Leka: Prej publikut zgjodha të qëndroj në Shqipëri
Mariana Leka vazhdon të mbetet ndër sopranot më të mira të Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit. Me përkushtimin e saj, ajo i ngjitet skenës për të njëzetë e katërtin vit, tashmë me rolin e Konte…