elbasaniad.org
Prefektët e Elbasanit, mes themeluesve të Shtetit Shqiptar (Sipas studimit të historianit Hyqmet Kotherja)
Përgatiti : Hyqmet ZANE Prefektura e Elbasanit është prefektura më e vjetër e Shqipërisë që ka të sanksionuar porterete e atyre prefektëve dhe aktivitetet e tyre, që në një farë mënyre u bënë edhe themelues rë shtetit shqiptar. Për meritë edhe të historianit elbasanas, Hyqmet Kotherja, na vjen i gjallë aktiviteti i 49 prefektëve që …