elbasaniad.org
Letërkëmbim midis klubeve të Shoqërisë “Vëllazëria”, Filat – Elbasan, viti 1909
Filat, 8 maj 1909 No 70 Të nderçëmes pleqësi të Klubit Vëllazërija Ndë Elbasan Zot. U gëzuam shumë kur mësuam se çeltë dhe një Klub me emër Vëllazëri në atë vënt të nderuar. U urojmë me gjithë zemërë dhe Zoti t’u përparojë ndjenjat kombjare që dëshëron mëmëdheu ynë, duhet pra kurdoherë ose kur ta dojë [...]