elbasaniad.org
Kujtime për familjen e Hasan Çiftes dhe fëmijët e tij.
Hasan Ali Çiftja, patriot dhe bamirës elbasanas. Firmëtar i deklaratës së pavarësisë, dhe Kryetar i Bashkisë Elbasan në vitet 1920. Shkruar nga Riza Çiftja ashtu siç e ka ndëgjue në ambientet familjare nga brezi i mëparshëm. Shkruar ne vitin 2000 (dy mijë) Mbi prejardhjen e pasunisë të familjeve Çiftja Kam dëgjue dy versione: …