elbasaniad.org
Kongresi i Lushnjës, 21 – 31 janar 1920
Kongresi i Lushnjes i zhvilloi punimet nga 21 deri në 31 janar 1920. Ai është një nga Kongreset më të rëndësishme në historinë e Kombit tonë. Delegat dhe i ngarkuar me detyra të tjera të rëndësishme në këtë Kongres ka qenë edhe Aqif Pashë Elbasani. Nga ky kongres doli një kryesi, të cilën e drejtoi [...]