elbasaniad.org
Kongresi i Elbasanit – Nga Bardhyl Graceni
Shkruar nga Bardhul Graceni (artikull në shtypine kohës) Kongresi i Elbasanit është një ngjarje e shënuar në historinë e luftës së popullit tonë për çlirim kombëtar dhe përparim shoqëror, jo thjesht se ai është i pari Kongres arsimor, por se në të u shtruan dhe u zgjidhën drejt problemet e shumta që dilnin në fushën [...]