elbasaniad.org
Hafiz Mustafa Rifat Dauti
Mustafa Rifat Dauti ka qenë Myftiu i fundit në Elbasan para ndalimit të fesë më 1967 nga partia në pushtet e kohës së diktaturës. Ai lindi më 1901 në Përlep të trojeve shqiptare në Maqedoni dhe ndrroi jetë më 1990 në lagjen Fushë Mbret të Elbasanit. I ati i tij, Rifat Dauti, ka qenë nënpunës [...]