elbasaniad.org
Futbollisti elbasanas Mihal Gjika – rrëfim i kujtimeve personale
Mihal Gjika lindi në Elbasan, në vitin 1947 në familjen e Dhoksi dhe Miri Gjika në Lagjen “Shënkoll” . Ishte një prej 9 fëmijëve të familjes Gjika, 3 prej të cilëve ishin futbollistë (Mihali, Dhimitri dhe Petriti). Nga fillimet e tij në futboll Mihal Gjika kujton: "Ishte viti 1960 kur zhvillohej spartakiada e pionierëve në [...]