elbasaniad.org
100 Vjetori i Kongresit të Elbasanit. Ngjarje e madhore e Kombit Shqiptar.
Shkrim nga Dr. Shefqet Deliallisi Para pak muajsh përkujtuam me madhështi 100 vjetorin e Kongresin e Manastirit, ngjarjen më të rëndësishme në historinë e shkrimit të gjuhës shqipe. Përkujtimi ishte dinjitoz dhe kulmoi me përkujtimoren e mbajtur në Shkup, në të ciliën përshëndetën kryeministrat e tri shteteve, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni. Jo më larg se 10 [...]