dosenindonesia.wordpress.com
Baraya, Basa Sunda Heunteu Menta Loba
Lamun urang ngaregepkeun salawasnaBasa Sunda Heunteu Menta Loba Ngan saukur dipiara jeun diseja kuurang sarereaTeu hayang jadi basa keur sakumna umat manusa Saheunteuna dipake keur …