dosenindonesia.wordpress.com
Basa Sunda Poe Ieu Keur Meumeujeuhna #SubtitleSunda
Poe ieu di sakulawet nagri Sunda diwajibkeun make Basa Sunda. Kacida sugemana ningali kulawadet anu lain Urang Sunda. Asa leungit kahariwang saperti tulisan simkuring tanggal 31 Januari 2008 nu jud…