denisgafuri.com
Si i arriti Nike 50,000 shitjet e para të këpucëve
Nga Nathan Grieve, shkrimtar dhe sipërmarrës Dërgesa e parë e këpucëve të Phil Knight (CEO i Nike) mbërriti nga Japonia në prill të vitit 1964. Ai e la punën e tij si kontabilist për t’u përqendruar vetëm në shitjen e këpucëve, nga bagazhi i makinës së tij. “Strategjia ime e shitjes ishte e thjeshtë dhe mendoj e