demokracia.co
Historia e Organizatës Politike ” Neokomunistët lodër në dorën e Veliajt “
Historia e Organizatës Politike (OP) Ndonëse shumë shqiptarë në Shqipëri dhe në Kosovë vetëm kohët e fundit kanë filluar të dëgjojnë për Organizatën Politike, dhe jo të paktë janë gazetarët e mirëpaguar që mbrojnë me patos kryetarin e saj Arlind Qorri, pakkush i njeh fillesat dhe domethënien e kësaj organizate.…
A H