demokracia.co
Të rinjtë mes gjuhës së Heshtjes dhe Forcës
Nga Dorjan Beqiri Te rinjte mes gjuhes se Heshtjes dhe Forces Shqiptaret nder shekuj jane mesuar te durojne, e vetem kur kane vepruar me gjuhen FORCES, kane arritur dicka per veten, familjen dhe kombin e tyre. Mjafton te shohesh sesi qendruam per aq vite te pushtuar nga perandoria Osmane. Mjafton…
A H