demokracia.co
KANCELARI AUSTRIAK JEP DORËHEQJEN:” NUK ERDHA NË PUSHTET PËR KARRIGEN”!
Kancelari i Austrisë Sebastia Kurz, ka dhënë dorëheqjen e menjëherëshme pas publikimit të video skandalit. Duke u hapur rrugë zgjedhjeve të parakohshme, Kurz është shprehur se erdhi në pushtet për t’I dhënë ndihmë Austrisë dhe jo për karrigen e tij. “…Une nuk erdha ne pushtet per karrigen time. As per…