demokracia.co
Taulant Balla ” kërcenon ” opozitën
Drejtuesi Politik i PS në Qarkun e Elbasanit Taulant Balla prezantoi listën e 51 kandidatëve për këshilltarë të PS në Këshillin Bashkiak të Elbasanit. Në një tryezë me deputetët e Elbasanit, kryetarin aktual të bashkisë dhe kandidatin për kryetar në zgjedhjet e 30 Qershorit Gledian Llatja, Balla prezantoi të 51…
A H