demokracia.co
Paralajmerohet 97’ gjate muajit qershor, nese kryeministri nuk ben kompromis, kercenon Meta.
Presidenti Ilir Meta ka kërcënuar dje hapur me përplasje civile. Deri dje thuhej se ishte Sali Berisha ai i cili bënte thirrje për revolucion dhe po bën ç’është e mundur që Shqipëria të ndizet.Nga te gjithe pritej qe Presidenti Ilir Meta te kishte nje reagim qe te dilte mbi palet,…