demokracia.co
Plas keq debati mes Grida Dumës dhe Mira Kazhanit për rastin e Seit Dollapit
Gazetarja mira Kazhani dhe ish-deputetja demokrate Grida Duma, kanë debatur lidhur me dhunimin ng policia, të Sekretarit Organizativ të PD-së, Sahit Dollapi. Sipas Dumës, Dollapi kishte vendosur maskë se ishte në rreshtin e parë dhe ka mbrojtur policinë, por Kazhani shprehet se ish-deputetja po gënjen. Ndërsa Mira Kazhani tha se,…
A H