demokracia.co
RUSIA PO DJEG SHQIPËRINË NËPËMJET EDI RAMËS JA KUSH E THOTË
Profesori i njohur kosovar, Milazim Krasniqi, shkruan se “…pasi nuk arriti t’ia fusë flakën Kosovës, si pjesëtarë i komplotit me Vuçiçin”, Edi Rama si duket ka vendosur t’ia futë flakën Shqipërisë.” Krasniqi thekson se “Pansllavizmit dhe Rusisë putiniane i nevojitet zjarri dikund në Ballkan.” Ja reagimi i plotë i Milazim…
A H