demokracia.co
Ish drejtori pergjithshem i Ps akuzohet per vrasjen e matjanit
Artan Didi eshte ish drejtori i pergjithshem i policise i cili eshte akuzuar publikisht nga Opozita me ane te Flamur Nokes sikur eshte vrasesi i matjanit Flamur Pisli Flamur pisli rrembeu nje autobuz nga greqia ne shqiperi duke qene i armatosur dhe pasi kaloi kufirin Pisli eshte vrare nga forcat…
A H