dagg.mk
TERRAZZO
Трендот на употреба на различни реплики на природни материјали секоја сезона си одбира свој фаворит. Се чини дека периодов ситните парчиња камен во форма на подзаборавената Terrazzo техника повторно се во фокусот на креативците, кои денес како инспирација секојдневно може да ги сретнеме на социјални