dagg.mk
ГРАДИНАТА НА АНА
СОВРЕМЕНА ИНТЕРПРЕТАЦИЈА НА ДИЗАЈН ОД ДВАЕСЕТИТЕ Gard'Ann е слаткарницата која се наоѓа во центарот на Капошвар, град во Унгарија. Местото е добро познато на локалното население, бидејќи постои од далечната 1928 година. Внатрешното уредување (дизајнирано од Ferenc Kende) е извонредно и се чува зашти