dagg.mk
ПАСТЕЛНО СИНА
Ако сте и вие од оние кои тежнеат кон елеганција и чистота во просторот, пастелно сина е вистинскиот избор за вашите ѕидови. Како доминантна боја, таа ќе внесе ненаметлива префинетост во просториите каде има големи прозорци со убава дневна светлина. На пастелно с